Diāna Sus piedāvā jaunu akustisku dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Teilāns

Grupas «Sus Dungo» soliste un dziesmu autore Diāna Sus radījusi intīmu dziesmu, kas ierakstīta un uzfilmēta šajā pavasarī zināšanu centrā «Zikurāts», sadarbojoties «Dice Throw Films» un «RecMore Media» komandām.

Diāna šobrīd dzīvo un studē mūziku Islandē.

Vārds «Moso» ir saīsinājums no «Mosfellsbaer» - tā ir neliela pilsēta netālu no Reikjavīkas, kura ir Diānas mājas jau ilgāku laiku. «Tas, kā iestājas pavasaris un kūst milzīgās sniega masas Esjas kalnā (kalns redzams pa logu), atgādināja to, kā viss šis ceļš sākās un cik lēni patiesībā cilvēki «atkūst» sev un citiem,» stāsta Diāna. «Par to arī ir šī vienkāršā dziesma.»

Šobrīd Diāna studē, strādā un veido jaunu solomateriālu, brīvo laiku saistot ar filmu producēšanu un aktiermeistarību un paralēli veidojot džeza festivālu Islandes ziemeļos, kas paredzēts šajā gadā. Diānas nākamie koncerti notiks maijā Islandē, par tiem vairāk var uzzināt Diānas Facebook un Instagram lapās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu