«Demaui» sadarbojas ar franču režisoru, laiž klajā jaunu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju elektroniskās mūzikas mākslinieks un bītmeikers «Demaui» no Liepājas, sadarbojoties ar franču režisoru Gabriel Chaignon no Bruklinas, ASV izdod Spotify singla «Cold» videoversiju.

«Šis video tika veidots kā daļa no konkursa režisora Instagram profilā. Gabriels lūdza cilvēkiem iesūtīt savas dziesmas un izvēlējās četras no tām, kurām radīt mūzikas videoklipus īsā termiņā,» preses paziņojumā raksta bītmeikers.

Videomateriāls uzņemts Liepājā, tā autore ir Paula Ostupe, taču montāža radīta aiz okeāna. «Es vēlējos radīt kaut ko sirreālu, tajā pašā laikā organisku, kinematogrāfisku un minimālistisku, ko tādu, kas atbilstu dziesmai. Es jutu, ka, saglabājot video vienkāršu, tas izceltu sirreālismu vēl vairāk. Tāpēc specefektus veidoju tā, lai tie izskatās kā daļa no ainas, un pievienoju videomateriālam tikai pāris papildu elementus,» tā par videoklipu izsakās režisore.

Singls pieejams bezmaksas straumēšanai visās platformās, tostarp Spotify.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu