«Prāta vētra» publicē jaunā albuma tituldziesmu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Populārā pašmāju grupa «Prāta vētra» publicē jaunā, aprīļa beigās gaidāmā studijas albuma albuma tituldziesmu «Par to zēnu, kas sit skārda bungas». Noklausies.

Melnbaltā video režisors ir PapaChi. Klips filmēts Rīgas kinostudijā.

Jaunais albums tapis kopā ar producentiem un dziesmu līdzautoriem Dāvidu Larsonu un Povelu Ulsonu no Zviedrijas (no grupas «The Royal Concept»).

Savukārt kā īpašu sveicienu Starptautiskajā kosmonautikas dienā «Prāta Vētra» piedāvā noskatīties videoklipu vēl vienai jaunai dziesmai - «Wonderful day». Klipā, kurā piedalās arī starptautiskās kosmosa stacijas kosmonauts Sergejs Rjazanskis, liela daļa kadru filmēta, Sergejam atrodoties misijā kosmosā pagājušā gada novembrī. Klipa režisors ir grupas dalībnieks Kaspars Roga.

Kā stāstīja grupas pārstāvji, viņi personīgi iepazinās ar Rjazanski Maskavā, bet jau vairākus mēnešus pirms tam nejauši uzzināja, ka krievu kosmonauts ir grupas mūzikas cienītājs un «Prāta Vētras» dziesmas ir viņa atskaņotājā kosmosa stacijā. Tad arī radās doma, ka viņš varētu piedalīties dziesmas «Wonderful Day» videoklipa filmēšanā.

Klipa ideja bija uzrakstīt dziesmas tekstu uz lapiņām, kurām Rjazanskis ļautu lidot bezsvara stāvoklī. Lai kosmosā izdrukātu vienu dziesmas pantu, ir nepieciešamas piecas stundas, norādīja grupas pārstāvji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu