«Mesa» un «DaGamba» prezentē kopīgu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Repera Gata Irbes projekts «Mesa» un čellu apvienība «DaGamba» nodod sabiedrības vērtējumam kopīgu versiju dziesmai «Vērtības».

Dziesmas oriģinālversija ir otrais singls no «Mesa» otrā studijas albuma. Kā singls tā tika izziņota marta sākumā, un dziesma ir guvusi plašu klausītāju atzinību. Taču paralēli ar projektu «DaGamba» tika veidota arī dziesmas paralēlā versija, kura tagad tiek nodota sabiedrības vērtējumam ar videoklipu.

«Vēlējāmies otrā albuma materiālam pievienot kādu smuku odziņu, kas vēlāk atklāj klausītājam vēl kādas jaunas sajūtas par projektu un jau iepriekš dzirdēto mūziku,» tā par šo dziesmas versiju teic projekta autors Gatis Irbe. «Bijām sekojuši «DaGambas» aktivitātēm jau krietnu laiciņu, līdz radās doma esošu kompozīciju pārvērst jaunā skanējumā.»

«Patiess prieks par to, ka mums piedāvāja piedalīties šajā projektā. Dziesma ir spēcīga sava vēstījuma dēļ un saskan ar mūsu pārliecību,» sadarbību atklāj Valters Pūce no «DaGamba».

«Klips tika filmēts Latvijas Nacionālajā teātrī, kas ir ļoti simboliska un Latvijas tautai nozīmīga vieta. Esam ļoti pagodināti, ka varējām šo ideju īstenot tieši tajā vietā, kur pirms 100 gadiem tika pasludināta Latvijas neatkarība,» atklāj Irbe.

Videoklipu filmēja un montēja Ivars Burtnieks, ar kuru «Mesa» projektam ir ļoti pozitīva pieredze daudzu klipu garumā. Klipu režisēja Dace Pūce.

Sestdien, 21.aprīlī, «Mesa» noslēdz savu gada turneju ar lielu koncertu Liepājā, LOC Arēnā.

Biļetes uz koncertu pieejamas www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu