Ozols laiž klajā pirmo vēstnesi no gaidāmā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pašmāju hiphopa mākslinieks Ozols (Ģirts Rozentāls) laiž klajā pirmo vēstnesi - singlu un video «Personības rekords» no gaidāmā soloalbuma.

«Videomateriālu dziesmai iesākām filmēt jau pašā gada sākumā, taču vairāku faktoru dēļ neizdevās pabeigt klipa scenārija daļu savlaicīgi. Lai realizētu ieplānoto, nācās diezgan daudz gaidīt uz procesiem, kurus īsti līdz galam nevarējām ietekmēt, un tikai aprīļa pirmajās dienās visu izdevās nofilmēt līdz galam. Video gatavošanas procesi brīžiem bija tikpat emocionāli un sarežģīti kā pats stāsts un reps šajā dziesmā,» par klipu stāsta Ozols.

Zīmīga pieturzīme šajā video ir arī «Oldsmobile» auto, kuru varēja pirmo reiz vērot 2002. gada video - «Jauna diena/Kas i a?».

Ozols jeb Ģirts Rozentāls ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību sāka 1996. gadā grupu «Fact» un «Rool Makaz» sastāvā. Solokarjeru uzsāka aizvadītā gadu desmita sākumā ar debijas singlu «Neko 2005» (2000), pēc kura sekoja albums «Cieņa un Mīlestība» (2001), «Augstāk, Tālāk, Stiprāk» (2002), «Dūzis» (2003) un 2009. gadā izdotais albums «Neatkarība».

Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu «Atpakaļ nākotnē».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu