Makree izdod klipu dziesmai «Anything Above»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pēc debijas lielajā mūzikas tirgū ar dziesmu «Never Been in Love», kas tapusi kopā ar britu dīdžeju «Secondcity» un izdota ar «Sony» Lielbritānijas ofisu, producents Makree (Mārtiņš Makreckis) izdod dziesmu «Anything Above», kas tapusi kopā ar latviešu dziedātāju Justu. Dziesma tikusi iekļauta Justa debijas albumā «Here I Am», kurš straumēšanai pieejams no aprīļa beigām.

«Pirmā albuma rakstīšana man ir bijusi saviļņojoša un arī satraucoša pieredze. Noteikti tas būtu bijis daudzreiz sarežģītāk bez tāda cīņu biedra kā Makree. Lai arī viņš producējis piecas albuma dziesmas, manuprāt, tieši «Anything Above», ir skaņdarbs, kas visspilgtāk atspoguļo mūsu kopīgo radošo darbu,» par sadarbību stāsta Justs.

«Anything Above» dziesmas video ir veidots no Makree uzņemtajiem video fragmentiem pēdējo divu gadu laikā.

«Vairāku gadu gājumā man ir saglabājušās video atmiņas no ceļojumiem, dīdžejsetiem un vienkārši labiem cilvēkiem. To visu salikt vienā video rullī šai dziesmai likās pareizais lēmums.»

Dziesma «Anthing Above» ir izdota ar producenta Makree jauno mūzikas ierakstu platformu «CAPS LOCK Records», kuras galvenais mērķis ir popularizēt kvalitatīvu, Latvijā radītu elektronisko mūziku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu