Linda Leen publicē pirmo autordziesmu latviešu valodā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Dziedātāja Linda Leen sadarbībā ar ģitāristu Rihardu Lībieti radījusi dziesmu «Uzar mani kā zemi», kas kā latviskota versija seko gada sākumā iznākušajai «Весна».

«Šis ir pirmais manis rakstītais teksts manai mūzikai latviešu valodā. Ideja atnāca pie manis dziesmas titulfrāzes veidā, un «Koncerti pusgaismā», kuros lasu savu autordziesmu atdzejojumus latviski, mani pamudināja un iedrošināja šo domu piepildīt un pabeigt,» tā Leen.

Linda un Rihards turpina koncertēt kopā, un pēc «Introversijas. Koncerti pusgaismā» pirmizrādēm februārī seko otrais cēliens pavasarī - īpašās, vēl neatklātās vietās: šo svētdien, 20. maijā - vēsturiskās Villa Santa modernajā Tilta mājā, kas kā stikla viesistaba stiepjas pāri milzu egļu apaugušajiem upes krastiem Gaujas senlejā un 23. maijā urbānajā VEF kvartāla kamerzālē. Koncertā skanēs Lindas autordziesmas no jaunākā albuma «Digital Church» un jau klasiskajiem «Chameleon», «Divi. Labākie dueti», «Let’s Go Insane» un to atdzejojumi, kā arī jaunākais Lindas un ģitārista Riharda Lībieša sacerējums «Becна» un «Uzar mani kā zemi».

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu