Pašmāju «Ron The Star» piedāvā singlu «Accept the Past»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pašmāju soloizpildītājs Ron The Star (Ronalds Znatnajs) iepazīstina ar singlu «Accept the Past» no sava otrā EP «Pray for the Way».

«Dziesma «Accept the Past» rod atbildi uz cilvēkam nebeidzami aktuālo jautājumu - kā pagātnes elpu atstāt vakardienā, pieņemt izdzīvoto un atvērties jaunām vēsmām,» teikts mūziķa preses paziņojumā.

Ieraksts tapis sadarbībā ar mentoru Dimu Denscikovu, un tā ir viena no piecām dziesmām, kas izdota Ron The Star jaunajā albumā.

Albums EP «Pray for the Way» ir pēctecis pirms četriem gadiem tapušajam albumam «Make a Wish». Jaunais albums nupat izdots kompaktdiska formātā un pieejams mūziķa koncertos. Tāpat drīzumā tas tiks nodots klausītājam arī visos populārākajos straumēšanas servisos. Albuma koncepts - viens no dzīves posmiem, kas ir noslēgts.

«Šajā albumā stāsts ir par garīgo sapratni, briedumu, pārdzīvojumiem. Tāpat par savu dzīves ceļu un, protams, par mīlestību,» tā mākslinieks.

Albums ierakstīts Black Cat Studio Priedkalnē un ir mākslinieka debija producēšanā un skaņas ierakstīšanā.

Par mūziķi

Ron The Star īstajā vārdā ir Ronalds Znatnajs. Mūziķis ar padsmit gadu pieredzi dažādos projektos un sadarbībās, kurš izpilda paša sacerētu mūziku pop/alternative stilā. Uzskatāmas iepriekšējās muzikālās sadarbības bijušas ar tādiem latviešu māksliniekiem kā «Flame», Anitu Inaiti un citiem. Paralēli soloprojektam mūziķis arī piedalās grupā «Kas tev par daļu».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu