Dvīnes un jaunais producents RA piedāvā jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sandija Veikša

Apvienojot spēkus dvīņumāsu duetam «Dvīnes» un jaunam, daudzsološam producentam Reinim Ašmanim ar pseidonīmu RA, tapusi jauna, vasarīga dziesma «Falling 4 U».

«Dziesmai ir mūsdienīgs, elektronisks skanējums. Tā nav smagā deju mūzika, bet noteikti lieliski iederēsies jebkurā mūzikas pleilistē, ko klausīties un baudīt šovasar,» pauž «Dvīnes».

Dziesma «Falling 4 U» ir pieejama visās lielākajās mūzikas straumēšanas platformās.

«Dvīnes» ir dvīņumāsu duets, savas mūzikas autores un izpildītājas, plašākajai auditorijai pazīstamas pēc dalības dažādos televīzijas šovos. Šobrīd duets aktīvi darbojās elektroniskās popmūzikas žanrā un veiksmīgi sadarbojas ar dažādiem deju mūzikas producentiem.

RA, īstajā vārdā Reinis Ašmanis, ir elektroniskās mūzikas producents, kas savu ceļu kā producents sāka pavisam nesen. Ikdienā darbojas kā profesionāls bundzinieks, spēlējot Jelgavas Bigbendā un sadarbojoties ar pazīstamiem latviešu māksliniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu