Grupai «Instrumenti» tapis animēts mūzikas videoklips

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alise Podniece

«Instrumenti» piedāvā jaunu singlu un video «Tu atvēri mani ar nazīti», kuru radījusi «Lielā Kristapa» laureāte režisore Krista Burāne un animāciju mākslinieks Toms Burāns.

Stāsta klipa režisore Krista Burāne: «Grupas «Instrumenti» mūziķi pie mums ar animāciju mākslinieku Tomu Burānu atnāca ar ideju par vienu no klipa galvenajiem varoņiem - Sīpoliņu, kurš ar nazīti tika atvērts dziesmas «Hes un tu» klipā. Mums šī ideja ļoti patika, un, zinot, ka tieši Siguldā notiks grupas koncerti, kaut kā ļoti dabiski šķita, ka klipa darbībai ir jābūt saistītai ar bobsleja un kamaniņu trasi. Savukārt klipa stāsts veidojās naksnīgi vēsos toņos, rezonējot dzīves pieredzei ar dziesmas tekstu un mūziku. Mums ar Tomu šī ir debija mūzikas video, un tāpēc liels prieks par uzticību no «Instrumentu» puses, jo īpaši tāpēc, ka, manuprāt, «Tu atvēri mani ar nazīti» ir ļoti spēcīgs skaņdarbs.»

«Instrumenti» ceturto singlu no pērn decembrī klajā nākušā albuma «Atkala» izdod nepilnas trīs nedēļas pirms vērienīgajiem koncertiem, kas 15., 16. un 17. jūnijā norisināsies Siguldas pilsdrupu estrādē.

Siguldas koncertu programmu «Instrumenti» veido, balstoties uz albuma «Atkala» muzikālo materiālu, taču netrūks arī skaņdarbu no pārējiem grupas albumiem, neaizmirstot publikai iemīļotākās dziesmas.

«Instrumentu» menedžments kopā ar AS «Pasažieru vilciens» radis iespēju nodrošināt īpašu papildu vilciena reisu maršrutā Sigulda-Rīga visas trīs koncerta dienas plkst. 23:45.

Koncerta biļetes vēl nopērkamas www.instrumenti.in, kā arī Biļešu Servisa tirdzniecības vietās. Pieejami īpaši ģimenes biļešu komplekti; ar Siguldas ID kartēm biļetes lētāk. Tāpat Biļešu Servisā meklējams komplekts «Ieejas biļete 3 personām + «Atkala» CD».

Instrumenti - Tu atvēri mani ar nazīti from Instrumenti on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu