«Franco Franco» izdod pirmo singlu no jaunā pilnmetrāžas albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Linda Klētniece

«Tu izskaties tik labi» – tā vēsta grupas «Franco Franco» jaunākais skaņdarbs un videoklips «You Look So Good», kas ir pirmais singls no gaidāmā albuma.

Kā norāda grupas līdere Elizabete Vētra, dziesmas mērķis ir mudināt cilvēkus būt drosmīgiem.

«Tā ir par izvēles brīvību, uzdrīkstēšanos ieskatīties spogulī un pateikt – hei, es esmu lielisks, ar saviem knifiem un īpatnībām. Arī tad, ja neatbilsti sabiedrības noteiktajām normām vai stereotipiem,» viņa raksta preses paziņojumā. «Dzīves beigās mēs tomēr visi esam vienlīdzīgi - neatkarīgi no ādas krāsas, izskata vai tā, ko mīlam.»

Jaunais singls ir priekšvēstnesis «Franco Franco» pirmajam pilnmetrāžas albumam, kuru plānots izdot gada nogalē. «Vai šī dziesma raksturo to, kā skanēs albums? Iespējams. Un tomēr mēs nevelkam robežas žanram, kādā radām mūziku. Tādēļ arī jaunais albums būs eklektisks – ar popa, elektronikas, arī postroka iezīmēm,» atklāj grupas ģitārists un dziesmas producents Reinis Kārkliņš.

Iepriekšējais grupas singls bija «Vadugunis», kas tapa kopā ar reperiem Ipstenu Kūnu un Arstarulsmirus.

Blakus startam «Eirovīzijā», grupa «Franco Franco» uzstājusies lielākajos pašmāju festivālos - «Summer Sound», «Positivus», «Fono Cēsis» u.c., kā arī iesildījusi ārzemju mākslinieku Toma Odela un Džesijas Veiras koncertus Latvijā. Grupas kontā ir divi mazalbumi - «Color Me» (2013) un Reiņa Sējāna («Instrumenti») producētais «Moon + Light» (2016), kas nominēts balvai «Zelta mikrofons» kā viens no labākajiem alternatīvās vai indie-pop mūzikas albumiem.

Šovasar «Franco Franco» varēs dzirdēt festivālā «Playground» (14. jūlijā), kā arī koncertos citviet Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu