Noskaties «Mesa» un Intara Busuļa jauno video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šodien tiek nodota sabiedrības vērtējumam «Mesa» (Gata Irbes projekts) otrā studijas albuma singla «Mantra» videoversija, kurā piedalās arī dziedātājs Intars Busulis.

«Mūsu jaunā albuma koncertturnejas koncertos novērojām, ka šis skaņdarbs kļuva par tādu kā tautas dziesmu – dziesmu, kuru kopā ar mums no sākuma līdz beigām izpilda 90% publikas. Tāpēc, izvērtējot dažādas scenārija versijas, palikām pie šīs daudzu epizodisku aktieru idejas, caur sociālajiem tīkliem iesaistot un lūdzot arī piedalīties klipa filmēšanā mūsu klausītājus caur sociālajiem tīkliem,» tā par videoklipu bilst MESA projekta autors Gatis Irbe.

Videoklips tika veidots sadarbībā ar video mākslinieku Ivaru Burtnieku, kurš ir filmējis lielāko daļu MESA videoklipu. Scenārija autors ir Jorens Gorkšs.

MESA projekts ir izziņojis arī savu lielkoncertu, kurā programma tiks izpildīta kopā ar Liepājas Simfonisko orķestri. Koncerts norisināsies 20. decembrī «Arēnā Rīga», un biļetes ir pieejamas projekta labdarības mājas lapā www.mesarmesa.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu