Noskaties: «The Coco'nuts» koncertā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju grupa «The Coco’nuts» šā gada jūnijā laida klajā savu otro studijas albumu «No Other Way Out». Albuma prezentācijas koncertā piedalījās vairāki īpaši viesi, tajā skaitā Melo-M čellists Miķelis Dobičins, dalībnieki no Banku augstskolas kora «Monēta», kā arī Radio bigbenda pūtēji.

«Šis ir pārpasaulīgs skaņdarbs. Mistiska bungu partija un halles bagāti vokāli ievelk meditatīvā stāvoklī,» tā par koncerta video ierakstā dzirdamo skaņdarbu «In Between The Worlds I See» grupas fona vokāliste un taustiņinstrumentāliste Inese Bērziņa.

Albuma astoņas dziesmas ir ierakstītas Valmieras Siltumnīcā, sadarbojoties gan ar Latvijas Radio bigbenda mūziķiem trompetistu Oskaru Ozoliņu, trombonisti Lauru Rozembergu un saksofonistu Kristapu Lubovu, gan ar Melo-M čellistu Miķeli Dobičinu un perkusionistu Migelu Hernandezu Giraldi no Čīles. Albuma vizuālais mākslinieks ir Aigars Opincāns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu