Baiba Sipeniece-Gavare, Uldis Marhilevičs un Normunds Jakušonoks ielūdz uz koncertspēli «Es šonakt būšu laimīgs!»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28. decembrī plkst. 19.00 Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, notiks koncertspēle «Es šonakt būšu laimīgs!», uz kuru ikvienu ielūdz TV personība Baiba Sipeniece-Gavare, kā arī mūziķi Uldis Marhilēvičs un Normunds Jakušonoks. Savukārt jau 2017.gada pavasarī šī koncertspēle izskanēs visās Latvijas lielākajās koncertzālēs.

«Tas būs skaists un krāšņs koncerts, kurā labs garastāvoklis un pozitīvas emocijas garantētas!» sola Baiba. «Šajā koncertā ar dziesmu spēles elementiem uz skatuves satiksies lieliska komanda – Uldis, Normunds, es un tērpu māksliniece Elita Patmalniece -, kā arī daudzi pazīstami dziedātāji un Latvijas lielāko teātru aktieri. Mūsu galvenā vēlme: lai ikviens koncertu varētu baudīt ģimenes lokā vai kopā ar draugiem, klausoties un izdziedot sirdij tuvas un mīļas dziesmas, un ne velti šo vakaru devīze ir «Es šonakt būšu laimīgs!», kas tapusi, pārfrazējot dziesmu «Es šodien būšu laimīgs!».»

«Tas, ka mēs – Baiba, Marhils, Elita Patmalniece un es – pēc ilgiem laikiem atkal būsim kopā, ir tāds notikums, kas noteikti jāredz, jo šāda iespēja gadās tikai vienu reizi vairākos gados,» ir pārliecināts mūziķis Normunds Jakušonoks. «Koncertspēle būs lieliska iespēja satikties ar cilvēkiem, kas mīl mūziku un dziesmas, kam pašiem patīk dziedāt un izklaidēties.» Mūziķis atzīst, ka cer un gaida publikas iesaistīšanos un līdzdziedāšanu: «Manuprāt, šī koncertspēle būs latviešu dziedāšanas kulminācija, kad līdzi dziedāt varēs visi, jo dziesmas būs pietiekami pazīstamas un līdzi dziedamas. Domāju, ka tas būs labs piedzīvojums gan mums, gan visiem klausītājiem!»

Arī mūziķis Uldis Marhilēvičs ir patiesi gandarīts par to, ka šajā koncertspēlē viņš sastapsies ar Baibu Sipenieci-Gavari un Normundu Jakušonoku: «Piedāvājums vadīt šo dziesmu spēli radīja prieku un līksmību, jo mums visiem trim vienmēr kopā ir patiešām fantastiski jautri. Domāju, ka tas ir galvenais iemesls, lai šajos vakaros satiktos ar cilvēkiem, kuri arī vēlas vakaru pavadīt priecīgi un laimīgi.» Viņaprāt, tas ir labs iemesls, lai dotos uz Zemgales Olimpisko centru vai kādu no skaistajām koncertzālēm, lai kopā padziedātu, pasmietos un galu galā – vienkārši labi pavadītu laiku.

«Mums Latvijā nav daudz tādu koncertspēļu, kurā tu kā skatītājs varēsi dziedāt līdzi lielākajai daļai dziesmu. Protams, ir atsevišķi mākslinieki, kuru daiļradi tu pārzini un vari dziedāt līdzi viņu dziesmām, bet tavs laulātais draugs klusē, jo vienkārši izbauda mūziku. Savukārt šo koncertspēli veidosim tā, lai varētu dziedāt līdzi visi, kas vēlas, un kas gan var būt labāks par iespēju iet uz koncertu izdziedāties no sirds?» ir pārliecināta koncertspēles «Es šonakt būšu laimīgs!» režisore Aija Strazdiņa un smejoties piebilst: «Ja būs vēlme palīdzēt savai komandai atminēt dziesmu, to varēs darīt. Tāpat arī varēs celties kājās un dejot, ja radīsies tāda vēlēšanās. Vēlamies šo pasākumu pārvērst par īstiem svētkiem – par koncertu ar pievienoto vērtību!»

Koncertspēlē «Es šonakt būšu laimīgs», kas 28.decembrī notiks Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, piedalīsies Latvijas Nacionālā, Dailes, Liepājas un Valmieras teātra aktieri, dziedātāji Viktors Lapčenoks, Olga Rajecka, Māra Upmane-Holšteine, Samanta Tīna, Mārtiņš Ruskis, Suitu sievas, grupa «Pērkons»; tāpat gaidāmi arī citi muzikāli pārsteigumi, un šī spēle būs īpaša – tā būs Vecgada vakara noskaņās!

Savukārt nākampavasar, kad koncertspēle «Es šonakt būšu laimīgs!» notiks Latvijas lielākajās koncertzālēs, tajā tiks aicināti piedalīties dziedātāji, kas dzimuši šajā pilsētā, tās apkaimē vai reģionā, kā arī īpašie viesi (Latgalē – «Laimas Myzikanti», brāļi Auzāni, Artūrs Uškāns, Vidzemē – Atis Ieviņš, Antra Stafecka u.c.). Tāpat paredzēti daudzi un dažādi pārsteigumi, ko spēles veidotāji pagaidām neatklāj, taču ļoti iespējams, ka 29.martā Ogres Kultūras centrā notiekošajā pasākumā kādā no komandām piedalīsies Ogres dziedošais mērs Artūrs Mangulis.

Koncertspēle «Es šonakt būšu laimīgs! Ielūdz Baiba Sipeniece-Gavare, Uldis Marhilevičs un Normunds Jakušonoks» notiks:

28.decembrī plkst.19 Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā,

25.februārī plkst. 18 Valmieras Kultūras centrā,

24.martā plkst.19 Ventspils teātra namā «Jūras vārti»,

29.martā plkst. 19 Ogres Kultūras centrā,

20.aprīlī plkst.19 Vidzemes koncertzālē «Cēsis»,

30.aprīlī plkst.18 Liepājas koncertzālē «Lielais Dzintars»,

19.maijā plkst.19 Latgales vēstniecībā GORS Rēzeknē.

Biļetes uz koncertuzvedumu var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu