Znaroks varēs strādāt ar valstsvienību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Krievijas hokeja kluba MVD vadība ļaus Oļegam Znarokam strādāt ar Latvijas izlasi, ceturtdien vēsta laikraksts "Latvijas Avīze".

"Biju aizbraucis uz Maskavu un tikos ar MVD vadību. Jutu ļoti labvēlīgu attieksmi. Viņi solīja Znaroku atbrīvot uz visiem Latvijas izlases turnīriem," "Latvijas Avīzei" atzina Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans.

Decembrī Kontinentālajā hokejā līgā nav paredzēts pārtraukums, tāpēc panākta vienošanās, ka Poļesjes kausa izcīņā Latvijas izlasi vadīs Znaroka palīgs gan valstsvienībā, gan klubā Harijs Vītoliņš.

"Mani šāds variants apmierina, tāpēc Znaroka oficiāla apstiprināšana Latvijas izlases galvenā trenera amatā vairs ir tikai formalitāte. Domāju, ka 15. jūlijā valde to arī izdarīs," piebilda Lipmans.

Jau ziņots, ka LHF valdes sēdē pozitīvi tika novērtēts izlases sniegums pasaules čempionātā, saglabājot galvenā trenera amatā Oļegu Znaroku. 2008. gada pasaules čempionātā Latvija ierindojās 11. vietā, neizpildot LHF noteiktos kritērijus iekļūt starp desmit labākajām izlasēm.

Par izlases galveno treneri kādreizējais tās uzbrucējs Znaroks tika iecelts 2006. gada vasarā. 2007. gada pasaules čempionātā viņa vadītā izlase ierindojās 13. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu