Nosaukti konkursa Latvijas Gada auto 2017 finālisti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars Tenis, TVNET

Pirmdien ikgadējā konkursa Latvijas Gada auto organizatori nosaukuši tos septiņus auto, kuri turpinās cīņu par titulu Latvijas Gada auto 2017.

Saskaitot žūrijas balsis, fināla septiņniekā iekļuvuši BMW X1, KIA Sportage, Eiropas Gada auto 2016 Opel Astra / Astra Sports Tourer, Peugeot 3008, Škoda Kodiaq, Volkswagen Tiguan un Volvo S90/V90. Kā redzams, pieci no septiņiem auto ir krosoveri, kas tikai vēlreiz apliecina šī tipa automobiļu popularitāti.

Kā ziņots, galvenā titula ieguvējs un uzvarētāji papildus nominācijās tiks paziņoti 9.decembrī Latvijas Gada auto 2017 svinīgajā noslēguma ceremonijā. Tā arī šogad risināsies viesnīcā Avalon, bet

tiešraidi no plkst. 20 cita starpā varēs skatīties arī TVNET.

Finālisti ir paziņoti arī konkursā Eiropas Gada auto 2017 un septiņi izvēlētie pretendenti ir Alfa Romeo Giulia, Citroën C3, Mercedes E-Class, Nissan Micra, Peugeot 3008, Toyota C-HR un Volvo S90/V90. Šos auto izvēlas 58 biedru žūrija no visas Eiropas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu