Ministrs Muciņš skolā nav bijis spīdeklis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/Aigars Jansons

Jaunievēlētais veselības ministrs Rinalds Muciņš skolas gados nav bijis pat viduvējs skolnieks, drīzāk gan divnieku karalis. Skolas gaitas viņu saistījušas pavisam maz.

Muciņa biogrāfija vēsta, ka viņš beidzis Rīgas 99. vidusskolu, taču «Aizkulišu» rīcībā nonākušas ziņas, ka līdz vidusskolai viņš vēl paciests Rīgas Centra humanitārajā ģimnāzijā un tikai vidusskolas kursu viņš apguvis Rīgas 99. vidusskolā. Iemesli, kāpēc mainīta skola, esot gana prozaiski, proti, Muciņš nav izturējis konkurenci.

Kā atminas viņa skolasbiedri, Rinaldam mācības nebija pirmajā vietā — atzīmes bijušas švakas, turklāt arī «bastošana» viņam gājusi pie sirds. Jau tas, ka viņš piecos gados spējis pabeigt Latvijas Universitātes Juridisko fakultāti, bijušajiem Muciņa skolasbiedriem esot liels pārsteigums, nemaz nerunājot par tagadējo kļūšanu par ministru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu