Keita cieš no toksikozes, kamēr tauta izvēlas mazulim vārdu (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziņa par gaidāmo troņmantnieku izraisījusi milzu ažiotāžu Lielbritānijā. Simtiem televīzijas kameru un žurnālistu aplenkuši Londonas slimnīcu, kurā jau otro dienu atrodas Kembridžas hercogiene Keita Midltone, kas cieš no smagas grūtniecības toksikozes. Tikmēr karaliskā ģimene jau saņem apsveikumus no visas pasaules, bet iedzīvotāji jau izvēlas nākamā troņmantnieka vārdu.

Karaļa Edvarda Septītā slimnīca Londonā ir preses ielenkumā. Te notiek nemitīgas pieslēgšanās dažādiem pasaules ziņu kanāliem, un žurnālisti stāsta par sajūsmu, kādu Lielbritānijā izraisījušas ziņas par gaidāmo pēcnācēju prinča Viljama ģimenē.
Arī visās britu šīsdienas avīzēs pirmā lapa ir veltīta karaliskās ģimenes pieaugumam, jo gaidāmais

karaliskais mazulis šajos grūtajos laikos ir ziņa, kas spēj ielīksmot visus.


Londonas iedzīvotājs: «Tās ir labas ziņas nācijai, jo visi jau gaida kaut ko uzmundrinošu, lai šajā situācijā justos labāk.»
Žurnālisti ķer katru informācijas drusku, un pat visnopietnākajos medijos tiek plaši spriests, kas ir grūtniecības toksikoze un kas Keitai Midltonei, kura jau otro dienu atrodas slimnīcā, ir jāpārcieš.


70% grūtnieču ir rīta nelabums, taču tikai dažas cieš no smagas toksikozes

Tad ir grūti norīt jebkādu pārtiku vai šķidrumu un gandrīz visu laiku ir jācīnās, lai nodrošinātu sevi ar pietiekošu šķidruma un pārtikas daudzumu. Reizēm grūtniece ir jāievieto slimnīcā, lai intravenozi viņa tiktu nodrošināta ar nepieciešamo šķidrumu un vajadzības gadījumā arī kalorijām.

Tā kā smaga grūtniecības toksikoze biežāk ir izteikta, ja gaidāmi vairāki pēcnācēji,

sākušās spekulācijas, vai nav gaidāmi karaliskie dvīņi.

Taču britu karaļnams klusē un arī princis Viljams, ierodoties slimnīcā, uz žurnālistu pusi pat nepaskatījās.
Tikmēr britu karaļnams jau saņem apsveikumus no dažādām pasaules malām, tostarp arī no ASV prezidenta Baraka Obamas. Britu tuvākie kaimiņi Eiropā gan īsti nesaprot, kāpēc ap karalisko pēcnācēju sacelta tāda jezga.
Parīzes iedzīvotājs: «Esmu priecīgs par viņiem, jo vienmēr ir labi, ka ir bērni. Tas arī viss. Manam brālim arī būs bērns, re kā!»

Čārlzs, Diāna, Elizabete un Džons
Karaļnama eksperti uzskata, ka, pateicoties arvien pieaugošajai britu karaliskās ģimenes popularitātei, prinča Viljama un Keitas Midltones pirmdzimtais varētu kļūt par visslavenāko bērnu mūslaiku vēsturē. Britus urda ziņkāre, kā šo bērnu, kas kādu dienu sēdīsies tronī, sauks, un likmju pieņemšana sākusies. Šobrīd populārāko vārdu vidū ir Čārlzs, Diāna, Elizabete un Džons.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu