Apbalvo pāri par Talsu rallija laikā uzfilmēto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas mobilā reportiere Dana ar draugu, kuri nofilmēja bīstamu situāciju Talsu rallija laikā, atzīti par LNT raidījuma „Degpunktā” aizvadītās nedēļas labākajiem mobilajiem reportieriem, otrdien vēstīja raidījums.

Dana kopā ar draugu Talsu rallija skatītāju rindās nokļuvusi pavisam nejauši. Tieši tāpat, kā viņiem bija izdevies nofilmēt bīstamu situāciju rallija laikā.

Abi, saņemot balvu no „Depunktā”, pastāstīja: „Stāvējām pie viena no dopiem, gribējām trāpīt uz tramplīnu. Izvēlējāmies tramplīnu, un tā arī netīšām sanāca, ka Bergmanis aizšāva garām. Filmējām mēs daudz, bet tas bija tāds visveiksmīgākais [moments].”

Draugi bija ieteikuši šo video nosūtīt raidījumam „Degpunktā”. Pāris solījās arī turpmāk iemūžināt interesantus notikumus.

Pagājušās nedēļas labākie reportieri saņēma dāvanā modernu mobilo tālruni un interneta bezmaksas pieslēgumu trīs mēnešiem no uzņēmuma "Latvijas mobilais telefons".

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu