Nikns šoferis izdemolē trolejbusu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien pēc plkst.18 Rīgā, Melnsila ielā, kāds automašīnas "Audi" vadītājs aizšķērsoja ceļu pa maršrutu braucošam trolejbusam un izsita vairākus tā stiklus, informēja Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Strīdas par satiksmes noteikumiem

Melnsila ielā, braucot pa trolejbusa maršrutu, tā vadītājs vēlējies veikt pagriezienu, taču pamanīja, ka viņam priekšā nostājies kāds melns "Audi". Trolejbusa vadītājs deva skaņas signālu, tomēr vieglās automašīnas vadītājs izkāpa no tās un teica, ka pagriezties tajā vietā nedrīkst, jo tas esot pretēji ceļu satiksmes noteikumiem. Sabiedriskā transportlīdzekļa vadītājs paskaidroja, ka tāds ir trolejbusa maršruts un viņš, nogriežoties tajā vietā, noteikumus nepārkāpj.

Sadovskis pieļāva, ka

saruna autovadītāju sadusmoja, - viņš, paņemdams no sava auto metāla priekšmetu, vairākas reizes iesita un tādējādi izsita sāna logu trolejbusa vadītāja pusē.

Agresīvais vadītājs joprojām nebija nomierinājies, sāka ar kāju spārdīt trolejbusa durvis un tajās izsita stiklu, vēlāk arī sabojāja trolejbusa vējstiklu, stāstīja policijas pārstāvis.

Izsauc policiju

To redzot, sabiedriskā transporta pasažieri izsauca policiju, kura notikuma vietā aizturēja automašīnas vadītāju. Noskaidrots, ka aizturētais ir 1975.gadā dzimis vīrietis, agrāk nav tiesāts un incidenta laikā nav bijis reibumā.

Par notikušo sākts kriminālprocess par huligānismu, ja tas saistīts ar mantas bojāšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu