Meitene aizbēg no mājām pirms emigrācijas uz Īriju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāda Liepājā dzīvojoša 14 gadus veca meitene bija aizbēgusi no mājām, tādējādi, visticamāk, protestējot pret ģimenes emigrāciju uz Īriju, ceturtdien vēstīja LNT raidījums „Degpunktā”. Meitene, kura jau kopš pagājušās piektdienas atradās bezvēsts prombūtnē, tikai šodien esot sveika un vesela atgriezusies pie ģimenes.

Pusaudze aizbēga no mājām īsi pirms gaidāmā lidojuma uz Īriju, kas paredzēts 14.jūnijā. Tā šodien "Degpunktam" pavēstīja izmisusī māte Santa Kupše, kura meitu jau bija izmeklējusies visur pilsētā, kā arī pludmalē.

Pagājušajā piektdienā, 3.jūnijā, meita ar draudzeni izgājušas pastaigāties un teicās būt mājās pulksten 19 vakarā, taču tā arī nepārnāca. "Es ar viņām sazinājos, un tad man lika saprast, ka mājās nenāks un policija neko neatrisinās," stāstīja māte.

Īrijā jau dzīvojot meitenes tēvs un citi tuvākie radinieki. Taču pusaudze neesot bijusi pierunājama pārcelties uz dzīvi ārvalstī. Nevēlēšanas emigrēt no Latvijas un atstāt draugus, iespējams, bijis iemesls bēgšanai no mājām, ko mājinieki uztvēruši kā protestu.

Meitene prombūtnes laikā atbildējusi ģimenei un draugiem vien ar īsziņām, turklāt arī ne visiem. Viņa arī bija pārtraukusi sazināties ar tiem draugiem, kuri ieteica atgriezties mājās. Santa „Degpunktā” lūdza meitu un viņas draudzeni, kura arī, visticamāk, klaiņo, apdomāties un atgriezties mājās.

Māte norādīja, ka bez meitas nelidos prom no Latvijas, lai gan lidojuma biļetes viņai un bērniem jau ir iegādātas. Tikai šovakar "Degpunktā" raidījuma izskaņā kļuva zināms, ka meitene esot sveika un vesela atgriezusies mājās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu