Aizturēts viens no automašīnu dedzinātājiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policijai izdevies aizturēt vienu no diviem jauniešiem, kurus vaino automašīnu dedzināšanā Pļavniekos Rīgā. Otrs pagaidām tiek vēl meklēts, ceturtdien ziņoja LNT raidījums „Degpunktā”.

Naktī svilina automašīnas

Ceturtdienas naktī īsi pirms pulksten četriem Rīgas pašvaldības policija (RPP) saņēma izsaukumu uz Pļavniekiem, kur kādā pagalmā dega automašīna.

Notikuma vietā ieradās ugunsdzēsēji un apslāpēja liesmas. Glābēji zinājuši stāstīt, ka pirms brīža dzēsuši vēl citu degošu automašīnu blakus pagalmā, tā raidījumam atzina RPP pārstāvis Kārlis Lanģis.

Turklāt ugunsdzēsēji bija ievērojuši divus aizdomīgus jauniešus, kuri metušies bēgt, kad ieraudzījuši Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu.

Veic virkni noziegumu

Pārmeklējot tuvāko apkārtni, RPP izdevies aizturēt kādu 19 gadus vecu jaunieti, otrs aizmucis. Aizturētais atzinies noziedzīgos nodarījumos, paskaidrojot policijai, ka kopā ar draugu Baložos nolaupījuši divus mobilos tālruņus.

Savukārt pēc tam nozaguši vienu „Mitsubishi” automašīnu, ar to aizbraukuši līdz Rīgai. Tā kā auto beigusies degviela, viņi spēkratu aizdedzinājuši un kājām devušies tālāk.

Tad jauniešu redzeslokā nonācis kāds „Audi”, kuru arī aizsvilinājuši. Tad tālāk devušies un uzlauzuši automašīnu „Mazda”, taču tai neko nodarīt nebija paspējuši, jo policija aizturēja vienu no viņiem, informēja „Degpunktā”.

Iepriekš tiesāti

Abas aizdomās turamās personas jau ir agrāk tiesātas un izcietušas sodu nepilngadīgo kolonijā. 19 gadus vecais jaunietis nodots Valsts policijai, savukārt otra vaininieka meklēšana vēl turpinās.

Foto: LNT sižets

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu