Ronalds: Aizrāvos ar draugu apciemojumiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT raidījuma "Tautas balss" un žurnāla "Ieva" projektā "Lūdzu, piedod!" šo trešdien piedošanu lūdza Ogres iedzīvotājs Ronalds, kurš jūtas nodarījis pāri sev tuvam cilvēkam - Lindai. Pēc septiņu gadu kopdzīves sievas pacietības mērs bijis pilns un viņa aizgājusi no mājām, līdzi paņemot abus dēlus, vēstīja "Tautas balss".

Šobrīd laulātie dzīvojot atsevišķi jau pusotru gadu. "Lielākoties pats esmu pie vainas. Aizrāvos ar saviem draugiem un ar draugu apciemojumiem, kā rezultātā sievai tas nepatika – tika diezgan bieži lietots alkohols, smēķēts, par ko bijām agrāk izrunājuši, ka es labošos un centīšos likt pie malas un kļūt labāks vīrs nekā līdz šim, bet man tas neizdevās," atklāti atzina Ronalds.

Vienu brīdi viņš centies mainīties, bet tad viss aizgājis "vecajās sliedēs". "Tad parādījās kredīti, motocikla pirkšana, kas sievai nepatika, jo nebiju ar viņu saskaņojis. Tagad sapratu lielākās kļūdas, ka to man nevajadzēja darīt," stāstīja Ronalds. Šobrīd viņš vairs neapciemojot draugus, jo visu savu brīvo laiku vēlas pavadīt kopā ar bērniem un ģimeni.

Ronalds projekta "Lūdzu, piedod!" ietvaros lūdza piedošanu sievai Lindai par to, ka nodarījis viņai pāri, un lūdza viņam dot pēdējo iespēju pierādīt sevi it visā. "Gribētu dot zaudēto laiku, ko nebiju veltījis, arī uzmanību, godīgumu, atbalstu, rūpes par ģimeni. Būtu gatavs iet līdz pēdējam viņas dēļ, lai atgūtu mīlestību," atzina Ronalds.

Skatīt pievienoto video!


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu