Karstās vasaras deju video

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas mobilā reportiera vasaras uzmanības spēlē šo ceturtdien uzdevums bija iesūtīt uzfilmētu deju "Tautas balss" laikā. Pirmā šo uzdevumu veica Rita Turkina. Savukārt interesantāko deju iesūtījis mobilais reportieris ar segvārdu Fikse, vēstīja raidījums.

Jau vēstīts, ka no 6. līdz 17. jūnijam jāsarosās visiem, kuri ar mobilo telefonu palīdzību var nofotografēt vai nofilmēt dažādus notikumus vai lietas, lai piedalītos Latvijas mobilo reportieru vasaras uzmanības spēlē. Dalībniekiem 40 minūšu laikā jāizpilda "Tautas balss" dotais uzdevums.

Tas, kurš visātrāk iesūta foto vai video, un tas, kurš ir interesantākā materiāla autors, saņem balvā LMT interneta pieslēgumu trim mēnešiem un Latvijas mobilā reportiera kreklu.

Turklāt nedēļas beigās no visiem darbdienu laimētājiem viens mobilais reportieris piektdienas vakarā savā īpašumā iegūs moderno viedtālruni LG Optimus 2X.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu