Darbu sāks vēlēšanu iecirkņi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien darbu sāks 23.jūlija tautas nobalsošanai par 10. Saeimas atlaišanu izveidotie vēlēšanu iecirkņi, informēja Centrālā vēlēšanu komisija.

Līdz tautas nobalsošanas dienai vēlēšanu iecirkņos balsot nevarēs, bet tajos būs iespējams pieteikt balsošanu atrašanās vietā tiem vēlētājiem, kuri veselības stāvokļa dēļ nevarēs nobalsot vēlēšanu iecirknī tautas nobalsošanas dienā, kā arī iepazīties ar balsošanas kārtību.

No 13. līdz 22.jūlijam vēlēšanu iecirkņi būs atvērti četras stundas dienā pašvaldību vēlēšanu komisiju noteiktajos darba laikos.

Vēlēšanu iecirkņu adreses un darba laikus vēlētāji var uzzināt Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā www.cvk.lv vai zvanot pa Centrālās vēlēšanu komisijas uzziņu tālruni 67049999. Informācijai par vēlēšanu iecirkņu adresēm un darba laikiem jābūt izliktai arī pašvaldību informācijas sniegšanas vietās un pie vēlēšanu iecirkņiem.

Tautas nobalsošana par 10.Saeimas atlaišanu notiks 23.jūlijā, kad vēlēšanu iecirkņi vēlētājiem būs atvērti no pulksten 7 līdz 22. Tautas nobalsošanai ir izveidoti 1028 vēlēšanu iecirkņi, no kuriem 950 vēlēšanu iecirkņi būs Latvijā, bet 78 vēlēšanu iecirkņi – ārvalstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu