"Jaunā viļņa" atklāšanā virs pludmales būs aviošovs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

25.jūlijā starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2011" desmit gadu jubilejas atklāšanā virs Dzintaru pludmales šovu sniegs Latvijas pilotāžas grupa "Baltic Bees jet team", informēja komandas pārstāvji.

Pilotāžas grupa "Baltic Bees jet team" pirmo reizi uzstāsies Latvijā piecu reaktīvo lidmašīnu "L-39 Albatros" sastāvā.

Skatītājiem tiks piedāvāta jaunā programma, ar kuru "Baltic Bees jet team" jau pārstāvējusi Latviju dažādos starptautiskos aviācijas šovos tādās valstīs kā Apvienotie Arābu Emirāti, Zviedrija, Somija, Čehija, Vācija, Ukraina u.c.

"Baltic Bees jet team" vēlas nest Latvijas vārdu pasaulē, par ko liecina lidmašīnu nosaukumi, kas tika izvēlēti par godu pazīstamām vēsturiskām un literārām personībām, - "Lāčplēsis", "Milda", "Tālivaldis", "Sprīdītis" un "Hercogs Jēkabs".

Pilotāžas grupas priekšnesums notiks virs Dzintaru pludmales no plkst. 11.20 līdz plkst. 11.50.

"Mēs vēlamies parādīt publikai augsta līmeņa profesionālu un skaistu šovu. Gaidām skaidru un saulainu laiku, kā arī galveno - mūsu skatītājus Dzintaros," piebilst grupas līderis Artjoms Soloduha.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu