LieneiCandy no uztraukuma problēmas ar balsi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas pārstāve LieneCandy šā gada starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā „Jaunais vilnis” atzīstas, ka izjūt milzu uztraukumu un tā dēļ piedzīvo pat problēmas ar balsi. Dziedātājas uztraukumu veicina arī lielā atbildības sajūta, jo konkurss notiek Latvijā un viņa vēlas savu valsti pārstāvēt godam, tā pirmdien vēstīja LNT raidījums „Tautas balss”.

Dziedātāja LieneCandy aizvadījusi rūpju pilnas nedēļas, gatavojoties „Jaunā viļņa” konkursam, kura atklāšana notiks šo otrdien, 26.jūlijā Jūrmalā. Lienes sejā atplaucis smaids, taču to pavada liels uztraukums.

„Kaut kur debesīs joprojām meklēju savu balsi, kas pazudusi no uztraukuma, bet nenormāls uztraukums ir!

Es gribu labi uzstāties, man liekas, viss būs kārtībā,” pauda cerību Liene.

Pieredzes bagāti cilvēki Lieni mierinājuši, ka tādas problēmas ar balsi, kādas viņai ir šobrīd, ir normāla parādība, jo konkursa dalībniekiem ir "mandrāža iekšā”. Dziedātāja uzskata, ka Latvijas pārstāvjiem šajā konkursā esot nedaudz grūtāk.

Liene atzina:

„Konkurss notiek Latvijā, un tā atbildības sajūta ir ļoti liela. Gribas savu valsti aizstāvēt godam,

un tādēļ no uztraukuma balss pazūd.” Pirms kāpšanas uz skatuves, piemēram, mēģinājumos, Liene čukstot, tad sāk dziedāt un balss atnākot vaļā.

„Es ceru, ka arī konkursā tā būs!” papildina dziedātāja. Uz „Tautas balss” jautājumu, vai ir kaut kas dienu pirms „Jaunā viļņa” atklāšanas Lienei palicis nepadarīts, dziedātāja atteica, ka viņai vēl jānopērk divi pāri kurpju.

„Lielos darbus jau izdarījām, ar nepacietību gaidu rītdienu, šovu.

Tāds uztraukums!” turpina Liene, kura, gatavojoties konkursam, apmēram sešpadsmit stundas ik dienu pavadot mēģinājumos, turklāt pieputējušā telpā.

Vienu stundu dienā konkursa dalībnieki varot veltīt ēdienreizēm. „Protams, mēs ejam pāri robežām, mēģinām pavadīt laiku kopā pēc mēģinājumiem, kas vēlu beidzas. Baigais nogurums ir, es ceru, viss būs kārtībā,” viņa sacīja.

Liene intervijā „Tautas balsij” uzsvēra:

„Latvija, turiet īkšķus, es zinu, ka liela daļa jūt man līdzi, es to zinu, es to jūtu!”

Viņa atzina, ka ļoti vēlas uzstāties "Jaunajā vilnī" un parādīt to, cik Latvija ir spēcīga un ka „mēs varam velnu parādīt!”

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu