Rīgā ieradušies "Jaunā Viļņa" organizatori un konkursa dalībnieki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst.12 Centrālās stacijas laukumā pie "Origo Summer Stage" tika sagaidīti starptautiskā jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2011" organizatori un konkursa dalībnieki.

Rīgā no Maskavas ieradās konkursa ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs, galvenais režisors Aleksandrs Revzins, muzikālais producents Jevgenijs Orlovs un konkursa dalībnieki.

Viņus sveikt bija ieradušies ne tikai pasākuma organizatori un atbalstītāji, bet arī vienkārši interesenti.

Tā kā "Jaunais Vilnis" šogad svin desmit gadu jubileju, konkursa organizatori un "Origo Summer Stage" pārstāvji šodien atklāja konkursam "Jaunais vilnis" veltītu izstādi ar atskatu uz notikumiem aizkulisēs un uz skatuves konkursa desmit gadu pastāvēšanas laikā.

Pēc viesu sagaidīšanas un izstādes atklāšanas uz "Origo Summer Stage" skatuves uzstājās latviešu dziedātāja Samanta Tīna.

Jau ziņots, ka starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2011" norisināsies Dzintaru koncertzālē no 26.jūlija līdz 31.jūlijam. Latviju šogad konkursā pārstāvēs dziedātāja LieneCandy.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu