Krutojs: Jūrmala netiek līdzi "Jaunā viļņa" izaugsmei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskā jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" organizētāji šo otrdien preses konferencē žurnālistiem nespēja pilnībā apgalvot, ka šis konkurss Jūrmalā turpināsies vēl gadus desmit. Lai sadarbība būtu ilgstoša, nepieciešamas krasas izmaiņas, vēstīja LNT ziņas.

"Gribas, lai ir abpusēja mīlestība," tā žurnālistiem preses konferencē precizēja "Jaunā viļņa" organizētājs un Krievijas komponists Igors Krutojs. Viņš atzina, ka Jūrmalas pilsēta nespējot tikt līdzi "Jaunā viļņa" izaugsmei.

"Negribu nevienu aizvainot, bet nedz viesnīcas, nedz attieksme pret konkursu nav nobriedusi.

Nav labas konkursa vietas, arī [Dzintaru] koncertzāles tualetes ir sliktā stāvoklī. Pat man kauns, ka pilsēta nevar piešķirt naudu šo lietu sakārtošanai," norādīja Krutojs.

Tāpēc komponists nevarēja žurnālistiem apgalvot, ka "Jaunais vilnis" kūrortpilsētā Jūrmalā turpināsies vēl desmit gadus. Pie tam Krutojs atgādināja par kādu vienošanos ar Maestro Raimondu Paulu, proti, viņi viens otram esot devuši vārdu - vai nu viņi abi šo konkursu rīko kopā vai to vispār nerīko.

Ņemot vērā šo savstarpējo vienošanos, Krutojs žurnālistiem uzsvēra, ka tāpēc nodevība šajā situācijā neesot iespējama.

Jau ziņots, ka šo otrdien, 26.jūlijā, pulksten 19 Dzintaru koncertzālē Jūrmalā sācies "Jaunā viļņa 2011" atklāšanas koncerts. Šogad šajā konkursā piedalīsies 16 dalībnieki, kas pārstāvēs 13 valstis. Latviju tajā pārstāvēs dziedātāja LieneCandy.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu