NTV diskusiju šovā sakaujas krievu uzņēmēji

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādā Krievijas telekanāla NTV diskusiju šova ierakstā, kurā piedalījušies valstī pazīstami uzņēmēji, izcēlies kautiņš. Tā rezultātā vienam no dalībniekiem nācās doties mājās ar saplēstām biksēm.

Pārspēj Žirinovska izlēcienus

Šāds kautiņš Krievijas televīzijā nebija piedzīvots kopš Vladimira Žirinovska laikiem. Televīzijas sarunā, kurā piedalījās Krievijas oligarhs Aleksandrs Ļebedevs un nekustamo īpašumu magnāts Sergejs Poloņskis, tika apspriesti jautājumi par globālo krīzi un risinājumiem, kā to pārvarēt.

Taču drīz vien NTV šovs „Krīze. Krievijas atbilde” ieguva negaidītu pavērsienu, šo pirmdien informēja LNT ziņas. Poloņskis paziņoja, ka viņam esot apnicis piedalīties neauglīgās diskusijās un viņš drīzāk ietu un sadotu kādam pa seju.

Nogāž no krēsla oligarhu

Tas ieintriģēja līdzās sēdošo miljardieri Ļebedevu, kurš acīmredzot pārāk burtiski uztvēra sava sarunu biedra teikto. Tādēļ viņš pēc pāris savā virzienā raidītām kritiskām piezīmēm esot ar pāris trāpīgiem sitieniem nogāzis no krēsla teju divus metrus garo Poloņski.

Pēc šā incidenta "NTV" reportiere Jekaterina Gordejeva plašsaziņas līdzekļiem sacījusi: „Tas ir kauns, taču, no otras puses, ja oligarhi kaujas, tad tas nozīmē, ka viss nemaz nav tik vienkārši un krīze ir nopietns temats.”

Kaujas arī bagātie!

Ļebedevs, kurš ir bijušais VDK spiegs, sapelnījis miljonus, tirgojot vērtspapīrus deviņdesmito gadu sākumā. Šobrīd viņam pieder Krievijas Nacionālo rezervju banka, britu laikraksti – „Independent” un „Evening Standard”, krievu prodemokrātiskais izdevums „Novaja Gazeta”, kā arī daļas citos uzņēmumos.

Savukārt kautiņā cietušais Poloņskis reiz kļuva slavens ar izteicienu „tas, kuram nav miljarda, var iet ellē”, vēstīja LNT ziņas.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu