Bērni šūpojas mājas vadā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ogrē, Mālkalnes ielā 19 bērni atraduši alternatīvu šūpolēm. Viņi to vietā izmanto gar mājas sienu nokarājušos vadu. Latvijas mobilie reportieri Laura un Reinis no Ogres ar šo video vēlas pievērst atbildīgo institūciju uzmanību, lai tās aizvāktu šos vadus, kas bīstami karājas gar sienu jau vairāk nekā mēnesi, ceturtdien informēja LNT raidījums "Degpunktā".

Arī citi mobilie reportieri šonedēļ iesūtījuši savus stāstus "Degpunktam". Vairāki mobilie reportieri mežā un uz ceļiem sastapuši čūskas. Savukārt Edgars nofilmējis kartupeļu talku, kurā visai amizantā veidā uz pagrabu tiek vesti kartupeļu maisi.

Tikmēr mobilais reportieris Murats fiksējis ugunsgrēku pirmā stāva dzīvoklī Ventspilī. Viņš pats izsaucis ugunsdzēsējus. Liesmas tika nodzēstas; iespējams, ugunsgrēks izcēlies elektroinstalācijas bojājumu dēļ.

Kāds cits reportieris uzfilmējis neizprotamu braukšanu ar automašīnu Asaru pludmalē Jūrmalā. Autovadītājs riņķojis pa pludmali un gandrīz vai notriecis kādu velosipēdisti, kura brauca gar jūras krastu. Pēc tam mašīnā iekāpusi jauniešu kompānija un steidzīgi pametusi notikuma vietu.

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu