Pret "norvēģa bordeli" policija bezspēcīga

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Norvēģu politiķa Borda Hoksruda piedzīvojumi Rīgas erotiskās "masāžas salonā" "Adriana", kur viņš iekūlies seksa skandālā, kārtējo reizi aktualizējuši jautājumu par to, cik efektīva ir tiesībsargājošo iestāžu cīņa ar šādiem saloniem, kas sniedz apšaubāmus pakalpojumus. Likumsargi ir bezspēcīgi, šodien Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas sēdē atzina Rīgas Pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Geduševs.

Salons maina nosaukumu

"Mēs šo vietu zinām un ar to strādājam. Kolēģi no Valsts policijas jau pavasarī, veicot operatīvās darbības, konstatēja, ka šajā salonā notiek prostitūcija - pieķēra pēc pilnas programmas, sāka kriminālprocesu. Salons nomainīja nosaukumu un turpina strādāt," pastāstīja Geduševs.

Pašvaldības policijā ir saņemtas vairākas sūdzības par trokšņošanu šajā "masāžas salonā", likumsargi veic atkārtotas pārbaudes, konstatē kārtējos pārkāpumus, tomēr uzņēmums atkal "nomainīs nosaukumu un strādās tālāk", stāstīja Geduševs.

Turpina netraucēti darboties

Jau ziņots, ka, neraugoties uz šajā namā dzīvojošo cilvēku regulārajām sūdzībām par neizturamo troksni un nekārtībām, "masāžas salons "Adriana"" turpina netraucēti darboties arī pēc incidenta ar norvēģu politiķi.

Kā liecina uzziņu portālā "1188" pieejamā informācija, salons "Adriana" atrodas Rīgā, Lāčplēša ielā 52/54. Kā darbības nozare tam minēta "masāža", bet kā citi atslēgas vārdi meklēšanai - "erotiskā masāža", "eskortserviss", "striptīzs", "intīmpakalpojumi" un "vecpuišu ballīte". Iestādījums ir izvietots daudzdzīvokļu mājas pirmajā stāvā.

Iedzīvotāji sūdzas gadiem

Kā pastāstīja mājas vecākais Mikus Vilsons, iedzīvotāji jau gadiem ilgi sūdzas par salona darbību gan pašai tā īpašniecei, gan atbildīgajām iestādēm, taču rezultātu nav un iestādījums turpina darboties, kā darbojies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu