Zagļi no mūziķa mājas aiznes pat koka žirafi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zagļi šo pirmdien, 10.oktobrī, pastrādājuši zādzību mūzikas grupas „Dzelzs vilks” bundzinieka Mārča Judža privātmājā. Nozagta ne vien automašīna, bet arī vērtslietas, motorzāģis un pat koka žirafīte, kā arī citas mantas, tā šo ceturtdien ziņoja LNT raidījums „Degpunktā”.

Zādzība notikusi laikā, kad mūziķa ģimene nebija mājās. Iespējams, tas noticis no pulksten 19 līdz 23 vakarā. Mūziķis Mārcis Judzis intervijā „Degpunktam” pieļāva domu, ka zagļi pirms tam bija novērojuši viņa īpašumu un tad zaguši visu, kas pa rokai.

„Tie, kas laupījuši, ir muļķi. Varētu būt, ka viņi ir ļoti sekli savā prātā, jo ņēmuši pilnībā visu. Ja stāv sudraba šķīvis, tad viņi nav to paņēmuši, bet gan koka žirafīti. Tas neliecina, ka viņi ir profesionāļi,” pieļauj cietušais.

Zagļi aiznesuši zeltlietas, motorzāģi un arī citas mantas, kuras vairs nav mājās atrodamas, piemēram, aproču pogas. Garnadži bija atraduši arī automašīnas atslēgas un arī to izdomājuši aizbraukt.

Mārcis atzina, ka jau dienu pirms zādzības bija novērojis ko aizdomīgu – bijušas vaļā durvis, par ko abiem ar sievu iznācis strīds. Arī kaimiņu māja cietusi no zagļiem, kur fiksēts līdzīgs zagļu rokraksts kā Mārča mājā. Iespējams, zādzībā iesaistīti vietējie iedzīvotāji, domā mūziķis.

Lieta šobrīd no Ķekavas pašvaldības policijas nodota izmeklēšanai Valsts policijā Rīgā, tomēr mūziķim neesot īsti ticības tam, ka likumsargi dara visu iespējamo šīs zādzības atklāšanā. Mārcis esot vīlies policijas darbā, tādēļ pats sācis rīkoties, lai notvertu zagļus un atrastu nozagtās mantas.

Ja jūsu rīcībā ir noderīga informācija par to, kur meklējama mūziķim nozagtā „Peugeot” vieglā automašīna pelēkā krāsā ar numuru GG8553 vai arī nozagtās viņam piederošās mantas, lūgums zvanīt „Degpunktam” pa tālruni 22000112.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu