"Šerloks Holmss 2" Amerikā numur 1

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļas nogalē Ziemeļamerikas kinoteātros ir dominējuši jaunumi. Kā prognozēts, ienesīgākā filma bijusi "Šerloks Holmss: ēnu spēle" ("Sherlock Holmes: A Game of Shadows"), taču kopumā kases ieņēmumi atkal ir bijuši pieticīgāki par prognozētajiem, raksta kinokino.lv.

Šerloks Holmss savā pirmajā nedēļas nogalē iekasējis 40 miljonus, un tas ir ļāvis ierindoties pārliecinošā pirmajā vietā. Tiesa, kases ieņēmumos novērots ievērojams kritums attiecībā pret iepriekšējo filmu, tāpēc kopumā startu nevar vērtēt kā ļoti sekmīgu.

Foto: publicitātes

Praktiski identiska ir situācija arī ar otrajā pozīcijā esošo "Alvins un burunduki. Aizburājuši" ("Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked"), kas iekasējis 23,5 miljonus. Summa ir ievērojama, bet jūtami atpaliek no iepriekšējo divu filmu sekmēm (tās pirmajā nedēļas nogalē iekasēja ap 40 miljoniem).

Uz šā fona pozitīvi ir izcēlies jaunais grāvējs "Neiespējamā misija: Rēgu protokols". Pagaidām filma tiek izrādīta uz neliela ekrānu skaita (no tiem lauvas tiesu aizņem IMAX), tomēr jau pirmajā nedēļas nogalē ir iekasēti 13 miljoni. Tas dod trešo pozīciju šajā nedēļas nogalē un kalpo par signālu, ka filmas sekmēm kopumā vajadzētu būt ļoti augstām. Pie pilna apjoma izrādīšanas tā visticamāk kļūtu par līderi.

Ceturto vietu šoreiz ieņēmusi "Jaungada nakts", kas iekasējusi 7,4 miljonus. Savukārt pirmo piecnieku šajā pirmssvētku nedēļas nogalē ieņēmusi melnā komēdija "The Sitter" ar 4,4 miljoniem.

Pēc ļoti neizteiksmīgās iepriekšējās nedēļas nogales šajā atkal bija nedaudz atdzīvojušies kopējie kases ieņēmumi - iekasēti aptuveni 117 miljoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu