Latgalē atklātas divas brāgas ražotnes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latgales pusē divu dienu laikā atklātas divas nelikumīgas alkoholisko dzērienu ražotnes, TVNET informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē.

Kā TVNET pastāstīja VP pārstāve Kristīne Mieze, šā gada 1. novembrī Ludzas novada Isnaudas pagastā atklāta nelikumīga alkoholisko dzērienu ražotne.

Kriminālpolicijas biroja darbinieki iepriekš sākta kriminālprocesa ietvaros, realizējot operatīvo informāciju Ludzas novada Isnaudas pagastā par nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu un glabāšanu lielos apmēros aizturēja 1971.gadā dzimušu vīrieti.

Aizturētā vīrieša dzīvesvietā veicot sankcionētu kratīšanu, atrasti un izņemti aptuveni 3000 litru brūnas krāsas šķidruma ar alkoholam specifisku smaržu, visticamāk, brāga un 280 litri caurspīdīga šķidruma ar alkoholam specifisku smaržu, visticamāk, spirta.

Par augstāk minētā noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu saskaņā ar Krimināllikuma 2212.panta 2.daļas var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Sāktajā kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Savukārt 31.oktobrī Kriminālpolicijas biroja darbinieki atklāja nelikumīgu alkoholisko dzērienu ražotni Daugavpilī, kur kādā mājā tika izņemti 500 litri tīrā spirta, 50 litri alkohola kannās, 1200 litri alkohola pudelēs, 90 litri dīzeļdegvielas, 11 100 cigaretes, 4 kastes ar korķiem, 1 kaste ar etiķetēm, 2200 tukšas pudeles, 4 pudeļu korķu aizvākošanas mehānismi un naudas līdzekļi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu