Policija aizvien meklē uzbrucēju jaunietei Ventspilī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc pagājušajā svētdienā Ventspils pludmales apkārtnē notikušā uzbrukuma kādai jaunietei aizvien meklēšanā atrodas jauns vīrietis, kuru tur aizdomās par viņas saduršanu laupīšanas nolūkos. Tuvējā jūrmalas parkā policisti esot atraduši izmestu noziegumā lietoto nazi un jaku, tā šovakar ziņoja LNT raidījums "Degpunktā".

Valsts policijas Ventspils policijas iecirkņa priekšnieks Ģirts Kokins šovakar intervijā "Degpunktā" pastāstīja, ka uzbrukums jaunietei noticis svētdien, 6.novembrī, pēc pulksten 15:00. Tas bijis laupīšanas mēģinājums.

Pagaidām vēl nenoskaidrots jaunietis meitenei pieprasījis naudu, piedraudot viņai ar nazi un trīs reizes iedurot, tādējādi nodarot miesas bojājumus. Kokins norādīja, ka patlaban policija aizvien meklējot par izdarīto noziegumu aizdomās turēto personu.

Jūrmalas parkā ticis atrasts nazis, ar ko uzbrukts cietušajai, un tas pievienots ierosinātā kriminālprocesa lietai. Atrasta arī aizdomās turētā jaunieša jaka.

Kokins "Degpunktā" sacīja, ka šobrīd tiek meklēts jaunietis, apmēram 1,70 - 1,75 cm garš, brūnganpelēkiem matiem, kas saķemmēti uz augšu un aizmuguri un ir nedaudz viļņaini. Viņš bija ģērbies gaišās drēbēs, melnos sporta apavos ar šņorēm.

TVNET jau šo pirmdien, 7.novembrī vēstīja, ka Ventspils slimnīcā nedēļas nogalē ar grieztām un durtām brūcēm tika nogādāta kāda 21 gadu veca sieviete.

Tad Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse pavēstīja, ka 1990.gadā dzimusī sieviete uz slimnīcu aizvesta svētdienas pēcpusdienā no Parka un Loču ielas krustojuma.

Policija bija sākusi kriminālprocesu un skaidroja apstākļus, kādos jauniete guvusi miesas bojājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu