Marika Ģederte vērtē Mercedes ML350

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Automobilis kā statusa simbols, automobilis kā pārticības apliecinājums, automobilis neliela mājokļa cenā: ātrs, spožs un iekārojams. Sieviešu un arī vīriešu sapnis. Mercedes Benz ML 350 BlueTEC 4MATIC, kura cena pārsniedz 80 000 eiro atzīmi, vērtējam kopā ar uzņēmēju un Blondīņu asociācijas dibinātāju Mariku Ģederti.

Mercedes-Benz ML klase nav gluži S klase, taču tajā iespēju robežās ir apvienots labākais, ko markas flagmanis piedāvā aprīkojuma ziņā, un bezceļu braukšanas spējas.

Apvidniekam ir respektabls ārējais izskats, ērts salons un labs aprīkojums, bet jaunākās degvielas taupīšanas tehnoloģijas modelim ML 350 BlueTEC 4MATIC uz šosejas ļauj turēties pie ražotāja solītajiem nepilniem septiņiem litriem uz simtu. Pilsētā gan automobiļa apetīte aug un patēriņš bez lielām grūtībām palielinās divas reizes. Bet varbūt tas arī nemaz nav tik traģiski, jo ēdelīgumu pilsētā automobiļa 3 litru dīzelis ar 240 zirgspēkiem kompensē ar labu dinamiku un ārkārtīgi rāmu darbu, kas salonā tikpat kā nav manāms.

ML ir labs kompromiss starp luksusa automobiļiem un bezceļniekiem, bet kam tas ir vairāk piemērots - vīriešiem vai sievietēm -, palīdz skaidrot uzņēmēja un Blondīņu asociācijas dibinātāja Marika Ģederte.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu