Avārijā gājusi bojā 15 gadus veca kvadricikla vadītāja (8)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki, tostarp viena 15 gadus veca kvadricikla vadītāja.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Bauskas novadā, uz piebraucamā ceļa uz Pastališķiem, 1997.gadā dzimusi jauniete, vadot kvadriciklu, netika galā ar tā vadību, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira kvadricikla vadītāja, savukārt slimnīcā ar dažādām traumām nogādāts kvadricikla pasažieris - 2001.gadā dzimis zēns.

Daugavpils novada Līksnas pagastā uz lauku ceļa 1999.gadā dzimis puisis, vadot automašīnu «Mercedes-Benz 250», notrieca velosipēdistu, 1971.gadā dzimušu vīrieti, kurš slimnīcā no gūtajām traumām vēlāk nomira.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki un divi gājuši bojā.

Rīgas reģionā reģistrēti 35 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 52 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. 18 no tiem bija autovadītāji, 34 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 23 transportlīdzekļu vadītāji - desmit autovadītāji un 13 velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu