«Pelnrušķīte» Kristīne par intrigām šovā un vīrišķo rūdījumu (46)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas pirmā TV šova «Pelnrušķīte» uzvarētājai Kristīnei Teilānei (22) vīrišķīgais Zemessardzes rūdījums palīdz izdzīvot visekstremālākajās situācijās. Tādēļ ar stipro raksturu apveltīto Kristīni šovā neinteresēja meiteņu intrigas, viņa līdz pat finālam saglabāja mieru un vēsu prātu.

Šovā neiesaistījās meiteņu intrigās

Pelnrušķītes titula ieguvēja Kristīne Teilāne TVNET pastāstīja, ka dalība TV šovā viņai bija liels pārbaudījums: «Lai arī bija grūti, es šo lielo pārbaudījumu izturēju. Es tiešām šova laikā centos pildīt visus uzdevumus pēc labākās sirdsapziņas. Tagad, atskatoties uz notikumiem šovā, liekas, ka mani vismazāk skāra meiteņu iekšējās intrigas. Es tajās nepiedalījos, visu laiku biju malā.

Es ļoti cenšos stāvēt pāri intrigām.

Protams, esmu sieviete un, ja man kāds nepatīk, skaidri un gaiši tā arī pasaku. Bieži vien arī zaudēju ar savu atklātību.»

Kopā ar Kristīni par uzvaru šovā priecājās arī viņas draugs Kaspars
Kopā ar Kristīni par uzvaru šovā priecājās arī viņas draugs Kaspars Foto: TVNET

Kad, darbojoties ar datoru, Kristīnei pēkšņi nokrita datora pele, kādā no interneta portāliem Kristīne pamanīja spilgto TV šova «Pelnrušķīte» reklāmu, kas aicināja pieteikties dalībai TV šovā. «Tā bija pirmspēdējā diena, kad vēl varēja pieteikties šovā. Tikai dēļ šī te neveiklā misēkļa ar datorpeli es nokļuvu šovā! Es pati speciāli nekad nemeklētu šovus, kur piedalīties. Esmu noslēgta,» viņa stāsta.

Braucot uz «Piena muižu», kur desmit nedēļu garumā norisinājās mūsdienu Pelnrušķītes cienīgi notikumi un par uzvaru šovā sacentās 12 meitenes, Kristīne skaidri zināja, ka viņa uz šovu nav nākusi, lai meklētu jaunas draudzenes. «Tagad, kad šovs ir beidzies, es uzturu kontaktus tikai ar Lauru. Neteiktu, ka mums saskan, un arī gaumes atšķiras, bet man viņa patīk kā cilvēks. Viņa ir tīra meitene. Runājot par pārējām šova dalībniecēm, jā, viņas mani atbalstīja, bet ikdienā gan mēs nekontaktētos,» sajūtās dalās Kristīne.

Uzvarēt palīdzēja Zemessardzes rūdījums

TV šova uzvarētāja neslēpj gandarījumu, ka viņai ir izdevies lauzt stereotipu, kādam jābūt Pelnrušķītes tēlam. «Cilvēki ļoti uzmanīgi vēroja šovu un tieši tāpēc arī par mani nobalsoja visvairāk. Es melotu, ja teiktu, ka man pirms šova fināla tiešraides nebija uztraukuma.

Ļoti jutu cilvēku atbalstu, un man bija neliela pārliecība, ka tieši es varētu uzvarēt šajā šovā.

Man ļoti daudzi nepazīstami cilvēki raksta garas un sirsnīgas vēstules,» viņa piebilst.

Vaicājot, vai Kristīne sevi izjūt kā Pelnrušķīti, viņa atklāj, ka kauns, bet tā vis gluži neesot. «Man šķiet, ka es biju vispatiesākā šovā, un, iespējams, tā ir īpašība, ko pamanīja arī skatītāji. Taču, ja vajag, tad varu paveikt arī visus Pelnrušķītes darbus,» viņa piebilst.

«Pelnrušķīte» Kristīne ir daudzpusīga. 18 gadu vecumā iestājās Zemessardzē un ieguva nepieciešamo rūdījumu, lai bez problēmām rokās varētu noturēt un rīkoties ar kaujas automātu. Pavisam nesen Kristīne atklāja savu rakstnieces talantu. Klajā nāca viņas skumjo sacerējumu krājums «Odinochka».

Taču pēdējā laikā Kristīne savā dzīvē ieviesusi korekcijas. «Jā, es esmu Zemessardzē, bet ne tik aktīvi. Ja cilvēki mani līdz šim ir uztvēruši kā karavīru, tad tā vairs gluži nav. Taču vīrišķība, ko ieguvu Zemessardzē, man palīdz izdzīvot visekstremālākajās situācijās un sasniegt ļoti daudz,» atklāj Kristīne.

Vēlas būt pirmā šausmu stāstu autore Latvijā

«Pēc šova viennozīmīgi mana dzīve mainīsies. Un tas pat ir labi, ja man tiks pievērsta pastiprināta preses uzmanība, tas man liks sasniegt vēl vairāk, nevis sēdēt mājās,» viņa piebilst. Tuvākajā nākotnē Kristīne vēlas piepildīt vienu no saviem sapņiem un iestāties frizieru kursos.

Viņai top arī jauni stāsti, kuri kaut kad nākotnē varētu pārtapt grāmatā. «Ir jau tapuši stāsti – traģikomēdijas.

No šausmu stāsta žanra es nenovirzīšos nekad, jo tā ir mana sirdslieta.

Savukārt par šovā iegūto naudas balvu – 5000 eiro - Kristīne Teilāne ar draugu, mākslinieku Kasparu dosies ceļojumā uz eksotisko Kubu. Draugs, kurš par Kristīni ir 19 gadus vecāks, sākotnēji bija pārsteigts par mīļotās vēlmi piedalīties šāda veida TV šovā. Taču līdz pat šova finālam viņš atbalstīja mīļotās izvēli. Arī finālā Kaspars bija līdzās Kristīnei un pēc nelielām uzvaras svinībām «Piena muižā» abi mēroja ceļu uz Liepāju, kur kādā no viesnīcām divvientulībā nosvinēja uzvaru.

Latvijā pirmā "Pelnrušķīte" Kristīne Teilāne
Latvijā pirmā "Pelnrušķīte" Kristīne Teilāne Foto: TVNET

Lai arī kļuvusi par vienu no Latvijas slavenībām, simpātiskā Pelnrušķīte Kristīne strikti nosaka, ka ļoti nopietni pārdomātu, vai tagad piekristu izrādīt savu augumu erotiska satura fotosesijās kādā no populārajiem vīriešu žurnāliem. «Man tā nepatīk. Tie nav kompleksi, bet tas nav mans. Noteikti nē!»

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu