BMW vadītājs piekauj trolejbusa šoferi (65)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien Rīgā, Dzelzavas ielas trolejbusu galapunktā kāds BMW markas automašīnas vadītājs radīja miesas bojājumus Rīgas satiksmes trolejbusa šoferim un izsita viņam zobu, TVNET informē Valsts policijas pārstāvji.

Svētdienas vakarpusē Dzelzavas ielā kāds 1984.gadā dzimis vīrietis izkāpa no savas BMW markas automašīnas un, piegājis pie viena no trolejbusiem, iesita Rīgas satiksmes transportlīdzekļa vadītājam pa seju. Agresīvais uzbrucējs pārsita lūpu un izsita zobu trolejbusa vadītājam un no notikumu vietas aizbēga. Konflikts izcēlies it kā par kādu no manevriem, ko veicis viens no vadītājiem.

Cietušais šoferis izsauca policiju un noraksturoja uzbrucēju, kā arī bija piefiksējis uzbrucēja automašīnas valsts numuru. Likumsargi izsludināja aizdomās turamās personas meklēšanu.

Tās pašas dienas vakarā Ceļu policijas darbinieki par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu apturēja iepriekš minēto BMW markas automašīnas vadītāju un secināja, ka vīrietis tiek meklēts arī par citiem likumpārkāpumiem. 1984.gadā dzimušais vīrietis tika nodots Rīgas reģiona pārvaldes policijas darbiniekiem.

Policijā sākts kriminālprocess par vieglu miesas bojājumu nodarīšanu un turpinās izmeklēšana, lai noskaidrotu visus notikušā apstākļus.

Komentāri (65)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu