Džekija Čana dublieris: viņš ir leģenda! (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Gandrīz pirms gada Latvijā, Jelgavas vēja tunelī tika filmētas epizodes Džekija Čana jaunākajai filmai. Savukārt Latvijā nesen notika šīs filmas «Dieva bruņas 3 - misija Zodiaks» pirmizrāde.

Kino nozares pārstāvji atzīst, ka šīs filmas epizožu uzņemšana mūsu kino industrijai ir bijis nozīmīgs notikums, jo pirmo reizi šeit strādāja tik augsta līmeņa kinozvaigzne.

Lai nofilmētu vēja tunelī 6 minūtes garo epizodi, filmēšanas grupa Latvijā pavadīja gandrīz mēnesi.

Trikus vēja tunelī Džekija Čana un citu aktieru vietā gan izpildīja latviešu lidošanas instruktori.

Kaspars Rums, «Aerodium» lidošanas instruktors, kurš bija Dž.Čana dublieris, augstu vērtē aktiera dotības: «Ļoti labs akrobāts, līdz ar to ļoti labi adaptējās tam, ko es saku, kā vajag darīt. Viņš ir tāds ļoti pozitīvs cilvēks. Ja neskaties uz viņu, ka, lūk, tas ir Džekijs, uztver kā jebkuru citu cilvēku, nekad nepateiks, ka viņš ir leģenda.»

Jāpiebilst, ka jau pērn rudenī «Aerodium» aizveda savu vēja tuneli arī uz Holivudu, kur notika testi nākamajām filmām. Ļoti iespējams, ka jau

pēc dažiem gadiem tieši Latvijā notiks kāda Holivudas grāvēja uzņemšana.
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu