Huligāni dauza auto un spārda garāmgājējus (53)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā svētdienā Rīgā, Āgenskalna rajonā kāda velosipēdiste izsaukusi policiju, jo ievērojusi agresīvu kompāniju, kas dauzīja ielas malā novietotas automašīnas un pat uzbruka garāmgājējiem, tā pirmdien informēja LNT raidījums «Tautas balss».

Ieva svētdienas vakarā braukājusi ar velosipēdu Āgenskalnā, kad pamanījusi iereibušu un agresīvi noskaņotu jauniešu kompāniju – četrus vīriešus un vienu sievieti. No malas vērojot izskatījies, ka šai kompānijai traucējis viss, kas pa ceļam gadījies.

Kā «Tautas balsij» pastāstīja aculieciniece Ieva, šie jaunieši sākuši dauzīt sētu ar kāju un galvu, bet pēc tam ķērušies klāt automašīnu apskādēšanai. Kādai mašīnai sabojāts jumts, bet citai nolauzta logu tīrāmā slotiņa.

Redzot huligānu uzdarbošanos, Ieva ziņojusi policijai. Kamēr gaidījusi likumsargus, viens no kompānijas paņēmis akmeni un devies viņas virzienā. Par laimi, kompānija tomēr iegājusi veikalā, kur iegādājušies alu. Tad kāds no viņiem uz ielas gatavojies nokārtot dabiskās vajadzības, bet ticis iztraucēts.

Pēc aculiecinieces teiktā, no agresīvajiem jauniešiem cietuši arī garāmgājēji – kāds jauns puisis un vīrietis gados, kuri saņēmuši spērienus. Viņi pagaidām policijā ar iesniegumu neesot vērsušies.

Vēlāk notikuma vietā ieradusies Ievas izsauktā policija, vēstīja raidījums. Viens no kompānijas šobrīd ir aizturēts. Ierosināts kriminālprocess.

«Aizdomās turētā persona ir aizturēta un atrodas īslaicīgās aizturēšanas birojā. Patlaban tiek meklētas cietušās personas, kurām tika sabojātas automašīnas. Telefoniski šīs personas ir sazvanītas, tagad gaidām tīri tehniski, kad viņas ieradīsies, un tiks veiktas pratināšanas un citas izmeklēšanas darbības,» atzina Valsts policijas pārstāvis Aigars Sermais.

Aizturētais 27 gadus vecais vīrietis iepriekš jau bija nonācis policijas redzeslokā, tostarp arī saistībā ar narkotiskajām vielām.

Komentāri (53)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu