Zaglis uzrāpjas pa 6 metrus augstu sienu un aiznes seifu (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējā laikā zagļi nudien neizceļas ar īpašu izdomu un aptīra, piemēram, automašīnas vai slikti aizslēgtus šķūnīšus, taču pagājušajās brīvdienās Rīgā, Eksporta ielā notikusi rūpīgi plānota zādzība un zaglis izrādījies arī labs alpīnists.

Modes tērpu salona īpašnieces Guntas Pudistes ofisa telpās Eksporta ielā iekļūt nemaz nav tik vienkārši, jo lejā visu uzrauga apsargs, kurš vienmēr uzrunā apmeklētājus, savukārt pēc darba laika durvis tiek vienkārši slēgtas. Taču izrādās, ka konkrētajā gadījumā zaglis bijis cilvēks ar labu izdomu un, iespējams, lietpratējs alpīnismā – viņam izdevies iekļūt telpās caur logu, kas atrodas vairākus metrus virs zemes.
Policistiem un biroja saimniekiem kā neatrisināta mīkla ir jautājums,

kā zaglim izdevies nokļūt uz šā sešus metrus augstā jumtiņa,

vēl jo vairāk tāpēc, ka vienīgais ceļš augšup ir notekcaurule, kas piestiprināta ļoti švaki.

Zādzība nav nejaušība

No zagļu uzbrukuma šoreiz cietis Guntas Pudistes modes tērpu salons. Garnadzis no telpām aiznesis seifu. Gunta Pudiste stāsta, ka zādzība tagad radījusi uzņēmumam lielus sarežģījumus, jo pazuduši daudzi ar firmas dibināšanu un grāmatvedību saistīti dokumenti.
Firmas īpašniece aicina iedzīvotājus būt atsaucīgiem - iespējams, ar jūsu palīdzību dokumentus nevajadzēs taisīt no jauna, jo parasti šādās situācijās zagļi no liekiem papīriem mēdz atbrīvoties.
Uzņēmumā pēc visa notikušā sliecas domāt, ka

zādzība nav nejaušība un kāds jau iepriekš zinājis,

kurš logs jāizsit, lai gūtu vislielāko labumu un sveikā arī tiktu prom.

Ja jūsu rīcībā ir informācija, kas var palīdzēt aizturēt Guntas Pudistes modes tērpu salona apzadzēju, aicinām zvanīt Rīgas Ziemeļu rajona iecirkņa policistiem pa tālruni 67086000 vai 110.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu