Tā notiek, ja atstāj mašīnu pie nesen remontētas mājas (25)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Negaiss nesaudzē arī nesen remontētas ēkas. Portāla TVNET lasītājs Ivars atsūtījis fotogrāfijas, kurās redzami negaisa postījumi Gaiļezera slimnīcā. Tās pārstāve pavēstīja, ka šie bojājumi būs jānovērš būvniekiem, jo ir garantijas periods. Nokritušās aizsargmargas liek aizdomāties par būvdarbu kvalitāti.

Foto: TVNET lasītājs

Savukārt Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas preses sekretāre Dace Kārkliņa, iepazīstoties ar šo lasītāja atsūtīto informāciju, portālam TVNET skaidroja, ka slimnīcas tehniskie darbinieki ir apzinājuši spēcīgā lietus nodarītos postījumus stacionāra «Gaiļezers» jumta segumam.

Būvniekiem būs jānovērš bojājumi

«Ņemot vērā to, ka saskaņā ar renovācijas darbu līgumu ir 2 gadu garantijas periods, informācija par jumta seguma bojājumiem ir nodota būvuzņēmējiem, kuriem šie bojājumi ir jānovērš par saviem līdzekļiem maksimāli īsā laikā."

Remonts pabeigts pirms dažiem mēnešiem

Viņa arī atklāja, ka Eiropas Reģionālā attīstības fonda līdzfinansētā projekta «Stacionārās veselības aprūpes infrastruktūras pilnveidošana SIA «Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca», veicot pasākumus veselības aprūpes pakalpojumu kvalitātes un izmaksu efektivitātes uzlabošanai, kā arī energoresursu izmantošanas efektivitātes paaugstināšanai» aktivitāte «Jumtu siltināšana un jumtu ieseguma nomaiņa» tika noslēgta 2012.gada sākumā.

Par remontu samaksā vairāk nekā miljonu

Kopējās aktivitātes izmaksas, veicot jumtu sakārtošanu stacionāra «Gaiļezers» ēkām (18 550 m2 platībā), stacionāra «Latvijas onkoloģijas centrs» ēkām (13 391 m2 platībā) un stacionāra «Biķernieki» ēkām (2089 m2 platībā), bija 1,13 miljoni latu.

Darbus veica pilnsabiedrība «Piegādātāju apvienība RBSSKALS, RBSSKALS Būvvadība un RBSSKALS Būvsabiedrība».

Foto: TVNET lasītājs
Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu