«Jaunā viļņa» laikā Jūrmalas viesnīcas pārpildītas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajās dienās, kad norisinās starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis 2013», viesnīcas Jūrmalā ir pārpildītas, pat neskatoties uz to, ka cenas ir paaugstinātas apmēram par trešdaļu, biznesa portālam «Nozare.lv» apstiprināja lielākajās kūrorta pilsētas viesnīcās.

«Hotel Jūrmala SPA» Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štāla norādīja, ka viesnīca uz mūzikas festivāla laiku ir pilnībā aizņemta un lielā daļā viesnīcas numuriņu mitinās «Jaunā viļņa» dalībnieki.

Štāla atzina, ka līdzīgi kā iepriekšējos gados, «Jaunā viļņa» interesenti numuriņus viesnīcā uz nākamā gada pasākumu rezervē tūlīt pēc iepriekšējā mūzikas festivāla noslēguma.

Arī «Baltic Beach Hotel» Mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste Jeļena Gavrilova informēja, ka viesnīcas noslogojums festivāla «Jaunais vilnis» laikā un arī «Augusta humora nedēļas laikā» ir ļoti augsts. «Praktiski visi viesnīcas numuri ir izpārdoti,» piebilda viesnīcas pārstāve.

«Hotel Jūrmala SPA» pārstāve norādīja, ka viesnīcas cenas uz «Jaunā viļņa» laiku parasti pieaug par 30-35%.

Savukārt «Baltic Beach Hotel» pārstāve paskaidroja, viesnīcas numuru cenas tiek noteiktas jau gada sākumā.

Kā ziņots, Jūrmalā sācies starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis 2013», kas ar dažādiem pasākumiem ilgs līdz 28.jūlijam.

Konkursa finālā piedalīsies 16 dalībnieki no 12 pasaules valstīm - Latvijas, Krievijas, Armēnijas, Vjetnamas, Vācijas, Ukrainas, Azerbaidžānas, Kazahstānas, Kirgizstānas, Gruzijas, Indonēzijas un Kubas.

Latviju šogad konkursā pārstāv Pēteris Upelnieks, kurš 2010.gadā grupas «PeR» sastāvā piedalījās «Jaunā viļņa 2010» finālā, iegūstot 11.vietu.

Pirmais konkurss «Jaunais vilnis» notika 2002.gadā, un kopš tā laika divas reizes pēc kārtas uzvarējuši Latvijas pārstāvji - vokālā grupa «Cosmos» konkursā uzvaru guva 2004.gadā, bet Intars Busulis konkursā uzvarēja 2005.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu