Midltone sava otrā bērniņa gaidībās izskatās lieliski! (29)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nule paziņota oficiāla informācija no karaļpils pārstāvjiem - jā, Kembridžas hercogiene Keita Midltone ir otrā bērniņa gaidībās! Lai gan bulvārprese par to rakstīja jau vairākas nedēļas iepriekš, tagad šī informācija ir apstiprināta un karaliskā ģimene var laimīgi nodoties jaunākās atvases gaidīšanai. Jāatzīst, lai gan jauno māmiņu atkal moka rīta nelabumi, viņa izskatās lieliski un starojoša!

Mazais princis Džordžs pašlaik ir 13 mēnešus vecs, kas nozīmē, ka pirmās atvases gada jubilejā Keita jau,

iespējams, zināja par priecīgo vēsti - grūtniecību.

Ir informācija, ka jau otro reizi princim Viljamam un hercogienei Ketrīnai par ģimenes pieaugumu nācies paziņot vēl pirms apritējuši pirmie trīs grūtniecības mēneši.

Foto: AP

Ketrīna šo laiku bijusi diezgan aktīva - gan devusies just līdzi sporta spēlēm, gan arī pati izklaidējusies, spēlējot boulingu. Šobrīd saistībā ar rīta nelabumiem viņa atrodas ārsta uzraudzībā un ir piesardzīga.

Gaidāmais bērniņš būs ceturtais rindā uz troni pēc sava vectēva, prinča Čārlza, tēva Viljama un brāļa Džordža. Tas arī nozīmē, ka Viljama brālis princis Harijs tiek atbīdīts tālāk savā rindā uz troni.

Palūkosim, kā Keitai pagāja pirmā grūtniecība:

Komentāri (29)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu