Bēgot no policijas, sabojā vairākus policijas auto un avarē (49)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ir gluži parasts darbdienas vakars dažas minūtes pirms astoņiem, un pilsētā vēl ir visai intensīva satiksme. Policijas patruļa ir ceļā uz savu posteni Pārdaugavā, kad tai uz Vanšu tilta pēkšņi garām patraucas melns apvidus auto.

Policisti spiež sava patruļauto pedāli grīdā un mēģina pietuvoties agresīvajam braucējam, taču tā vietā, lai apstātos, Range Rover «pilots» dara visu, lai likumsargi viņu nevarētu panākt. Tiek šķērsoti vairāki krustojumi, kamēr luksoforā deg aizliedzošais signāls, taranēti aizturēšanas operācijā iesaistītie operatīvie transportlīdzekļi, tomēr galu beigās pārgalvīgais braucējs nenovalda savu spēkratu, ietriecas stabā un zaudē iespēju aizbēgt.

Range Rover autovadītāja aizturēšanas brīdī policistiem radās pamatotas aizdomas, ka bēglis varētu būt lietojis kādas apreibinošās vielas, tādēļ pēc protokola sastādīšanas viņš nosūtīts ekspertīžu veikšanai, kas to apstiprinās vai šādu varbūtību izslēgs.

Jebkurā gadījumā sods pārgalvīgajam braucējam būs bargs. Par bēgšanu viņu gaida administratīvais arests uz 10 - 15 diennaktīm, 1200 - 1400 eiro, kā arī autovadītāja tiesību atņemšana uz četriem gadiem. Ja apstiprināsies narkotisko vielu klātbūtne organismā, sods būs krietni bargāks.

Komentāri (49)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu