Video: «Jaunā viļņa» konkursanti jau svīst mēģinājumos (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas laikā daudziem ir jāiemācās kustēties uz skatuves, jāpierod pie cita aranžējuma vai pat jāiemācās citu dziesmu.

Katru dienu Jūrmalā, viesnīcā «Lielupe» notiek jauno izpildītāju mēģinājumi. Šodien viņi dzied trešās dienas programmu. Tā ir oriģināldziesma, kuru mūziķi ir vai nu uzrakstījuši paši, vai tā tika sacerēta tieši viņiem.

Pārstāvis no Latvijas Stass Šurins dziedās paša sacerēto dziesmu, kas ir veltīta viņa sievai.

Mūziķis atzīst: visu savu mūziku viņš velta viņai, bet šis skaņdarbs, ar nosaukumu «Kamēr tu esi ar mani» esot labākais. Savukārt dziesmu, ko «Jaunajā vilnī» pasniegs kā savas valsts hitu, konkursants pagaidām neatklāj. Pagaidām arī nav zināms, vai tas skanēs latviski.

«Es jums nevaru pateikt, jo tas ir noslēpums. Ir lietas, par kurām es domāju un man liekas, ka nedrīkst par to stāstīt, tāpēc klusēju,» skaidro Stass Šurins, «Jaunā viļņa» konkursants no Latvijas.

Izskatās, ka konkurence šogad būs sīva

Daudzi konkursanti vairs nav nekādi iesācēji. Itālijas pārstāvis Antonio Madžio, piemēram, pagājušogad uzvarēja Sanremo. To pašu savu dziesmu viņš izpildīs arī Jūrmalā.

«Sanremo un «Jaunais vilnis» ir divi pilnīgi dažādi festivāli. Itālijā «Jauno vilni» nezina, bet Sanremo te nav tik populāra kā Itālijā. Un tā ir iespēja iepazīstināt ar manām dziesmām tās valstis, kurās skatās «Jauno vilni»,» stāsta Antonio Madžio, «Jaunā viļņa» konkursants no Itālijas.

Itālijas hitu viņš gan neslēpj. Tā ir Toto Kutunjo dziesma, ko dziedājis Adriano Čelentano.

Tas, ka konkursantus piemeklē dažādas kaites, jau kļuvis par bēdīgu tradīciju.

Dziedātājā no Vācijas jau ceturto dienu nepiedalās mēģinājumos, jo sāp kakls.

«Es jau atbraucu uz šejieni slima. Bet ļoti ceru, ka izveseļošos un varēšu pilnībā nodoties mēģinājumiem un konkursam,» cer Gledisa Damarisa, «Jaunā viļņa» dalībniece no Vācijas.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu