Bakerūds: Latvieši, beidziet ražot rallijkrosa zvaigznes!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no pasaules čempionāta rallijkrosā spēcīgākajiem un atraktīvākajiem dalībniekiem Andreass Bakerūds jaunajam latviešu rallijkrosa braucējam Jānim Baumanim prognozē spožu nākotni.

«Latvieši, beidziet ražot rallijkrosa zvaigznes!» neformālā intervijā pirms pasaules rallijkrosa čempionāta posma Francijā sacīja A. Bakerūds.

Viņš piebilda, ka, zinot J. Baumaņa un viņa komandas plānus no «Super 1600» klases nākotnē pārsēsties «Super Car» klases automašīnā, viņam par pasaules čempiona titulu nāksies cīnīties ar vēl vienu ātru un talantīgu latvieti. Jau šogad viņam izvērtusies sīva cīņa ar komandas biedru Reini Nitišu - R. Nitišs septiņos posmos kopvērtējumā nopelnījis 133 punktus, kamēr A. Bakerūda kontā ir 113 punkti.

Šogad J. Baumanis ar «Super 1600» klases automašīnu startē Eiropas čempionātā rallijkrosā un trīs posmus pirms sezonas beigām čempionāta kopvērtējumā atrodas 3. vietā.

Neraugoties uz lielo konkurenci, šogad sportistiem no Latvijas ir izredzes izcīnīt godalgotās vietas gan «Super 1600», gan «Super Car» klasēs, kur Reinis Nitišs pēc aizvadītiem septiņiem no 12 posmiem atrodas 3. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu