Sievieti naktīs regulāri apciemo kāds nelūgts viesis (46)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāda sieviete naktīs vairs nevar mierīgi gulēt, jo gandrīz katru nakti viņas dzīvoklī mēģina iekļūt kāds negaidīts ciemiņš. Turklāt mājas saimniecei nav ne jausmas, kas viņš ir, vēstī raidījums Degpunktā.

Siguldas iedzīvotāja Olga jau daudzas naktis nevar mierīgi gulēt. Sieviete uzstāj, ka viņu vajā kāds nezināms, naksnīgs ciemiņš.

Svešinieks varot ierasties gan vēlu vakarā, gan ļoti agri no rīta, kad visi vēl guļ, un viņa rīcība vienmēr esot viena un tā pati – viņš uzbrūkot Olgas dzīvokļa durvīm un par visu varu mēģinot tās atvērt.

Olga saka: «Es pamostos no skaļas skaņas, ka tiek lauztas manas durvis. Šādi tiek raustīts rokturis.»

Olga dzīvo kopā ar diviem skolas vecuma bērniem – tātad, nav neviena, kas viņu varētu aizstāvēt. Sieviete ir pilnīgi pārliecināta, ka naksnīgais ciemiņš ir vīrietis un viņš nevis sajauc durvis vai nāk romantisku nolūku vadīts, bet gan grib nodarīt viņai kaut ko sliktu.

Olgas durvju slēdzene jau esot visnotaļ sabojāta un pēc vienpadsmit nezināmā ciemiņa uzbrukumiem pašai kļuvis grūti atslēgt durvis.

Ko darīt tālāk – viņa nezina. Iespējams, jāuzstāda signalizācija, iespējams, jāiegādājas metāla durvis. Šobrīd mierina fakts, ka policisti solījuši regulāri viņu apciemot, lai gan mēģinātu ļaundari noķert, gan viestu Olgai vismaz kaut kādu sirdsmieru.

Komentāri (46)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu